Reisverslagen

Villa in Ibiza

Samen met zeven vrienden (in totaal met acht mensen) hebben we een gigantische villa gehuurd in Ibiza met alles erop en eraan. Deze plek hadden we voor onze 8-daagse vakantie tot beschikking. Toen we de eerste dag aankomen in de villa was iedereen verbaasd over de luxe van de villa, de grootte en het uitzicht. De villa was op een gebergte gebouwd waardoor je een prachtige view had over de zee en het beboste gedeelte. Er waren vier tweepersoonskamers die heel ruim waren met eigen douch en eigen televisie. De woonkamer had een keuken met alle benodigdheden en zelfs een vaatwasser, met een barretje toegevoegd aan de overkant van de keuken en daarnaast een pooltafel om te chillen. Via hier was het mogelijk om direct naar het ‘dek’ te lopen waarbij je een buitenzwembad had en lekker kon relaxen in de zon. Vanuit het zwembad had je een fantastisch uitzicht en in de avond konden we met ze alle heerlijk in een hot tub relaxen.

Na de eerste dag lekker gerelaxt in de Villa was het in de avond tijd om te gaan stappen bij een van de grootste clubs van Ibiza. De villa had voorin plek voor drie voertuigen, met twee auto’s gingen we naar de club toe. Eenmaal aangekomen bij de club zien we een groot feest met zwembad en goed muziek. We stonden versteld over de grootte en de vibe die op het feest aanwezig was. Er waren overal danseressen aanwezig, vele watershows en mega veel confetti in de rondten. Het is was een club in dat buiten is in open lucht, met de naam Ushuaia. We betaalden voor entree en de drankjes in de club wel de hoofdprijs, maar dit is zeker een van de avonden die ik niet zal vergeten in mijn leven. De beste muziek van House tot R&B, sexy danseressen, een pool, confetti, mooie aankleding van het feest en geweldige feestende crowd. Wil je deze zomer nog een van de tofste feesten op Ibiza meemaken? Boek hier een last minute naar Ibiza. Deze club heeft elk weekend wel een groot feest en meet wereldberoemd artiest waarvan je kunt genieten!

Na het hard gefeest te hebben de hele avond hadden we de volgende dag alle tijd om lekker bij te komen in onze villa. De meeste jongens werden pas laat in de middag wakker en de rest hadden de mogelijkheid om te chillen bij het zwembad in de zon. Dit was zeker een topactiviteit om de vakantie mee te beginnen, de dagen hierna deden we het rustiger aan met andere activiteiten zoals hiken en diverse watersporten. Het idee was om de laatste dagen weer naar een groots feest te gaan, zodat we de vakantie goed waren begonnen en goed konden afsluiten!

Geef een reactie