Reistips

De beste hotels in Londen

De beste hotels in Londen

Londen is één van de meest bezochte steden ter wereld. Het is een zeer populaire bestemming, zowel voor weekendjes weg, lange vakanties en zakenreizen. De stad beschikt over meer dan 1300 hotels, van alle soorten kwaliteiten van gasthuizen tot vijf sterren hotels. Een voorbeeld van een site waar je eenvoudig goede hotels kan zoeken is Londen Hotels. De hotels staan gecategoriseerd op volgorde van luxe en starten bij drie sterren hotels.

 

Hotels in Londen: drie sterren hotels

Londen heeft een grote diversiteit aan drie sterren hotels. Voorbeelden zijn onder andere de London House Hotel, de Kings Cross Inn Hotel en The California Hotel. De prijzen hangen af van het soort kamer dat gereserveerd wordt en de tijd van het jaar.

Hotels in Londen: Vier sterren hotels

Ook vier sterren hotels zijn in overvloede aanwezig in Londen. Voorbeelden zijn onder andere het Kingsway Hall Hotel, het Apex Temple Court hotel en het Millennium Hotel London Knightsbridge. De prijzen hangen af van het soort kamer dat gereserveerd wordt en de tijd van het jaar.

Hotels in Londen: Vijf sterren hotels

Vijf sterren hotels zijn meestal alleen beschikbaar op reserveringsbasis, maar sommigen nemen ook gasten aan op de bonnefooi. Voorbeelden zijn onder andere The Montcalm Hotel London, London Marriott Hotel Grosvenor Square en Radisson Blu Edwardian, Hampshire. De prijzen hangen af van het soort kamer dat gereserveerd is en de tijd van het jaar.

Hotels in Londen: Business hotels

Het huidige Londen is het financiële centrum van de wereld. Zakenreizigers van alle hoeken van de wereld komen naar Londen om zaken te doen en deals te sluiten – en hebben natuurlijk een goed hotel nodig dat is ingespeeld op hun eisen en benodigdheden. De meeste van die hotels bevinden zich ten westen van Central Londen, in Canary Wharf, het huidige zakendistrict van de stad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *